Gewijzigde openingstijden spreekuren rondom de feestdagen

Er is geen inloopspreekuur van het Sociaal Servicepunt en het Ping-loket op maandag 25 december en maandag 1 januari 2024 in de Bibliotheek aan het Fluitpolderplein. Het PING-loket in wijk- en dienstencentrum De Plint is op dinsdag 26 december en dinsdag 2 januari 2024 ook gesloten. Vanaf maandag 8 januari kunt u weer terecht bij de spreekuren.

Ping-loket de Plint

Tijdens de decembermaand heeft het PING-loket in het wijk- en dienstencentrum De Plint andere openingstijden. Het PING-loket is dicht op dinsdag 19 december, dinsdag 26 december (Tweede Kerstdag) en dinsdag 2 januari 2024.

Vanaf maandag 8 januari kun je weer terecht in de Bibliotheek aan het Fluitpolderplein voor het spreekuur van het Ping-loket en het Sociaal Servicepunt tussen 10:00 en 12:00 uur.

Vanaf dinsdag 9 januari 2024 is het PING-loket weer elke dinsdagavond geopend van 18:00 tot 20:00 uur. Je kunt er terecht met al je vragen over geldzaken. De medewerkers van het PING-loket beantwoorden vragen, helpen met het invullen van moeilijke formulieren en wijzen de weg naar de juiste instanties die hulp kunnen bieden. Bijvoorbeeld bij het oplossen van schulden.

Lees ook