Warme Winterweek bij Woej

Samen eten bij De Plint met de feestdagen

Ook dit jaar organiseert Woej de Warme Winter Week tussen Kerst en Oud en Nieuw voor de inwoners van Leidschendam-Voorburg.

Op 27, 28 en 29 december worden er in de wijk- en dienstencentrum De Plint activiteiten en maaltijden georganiseerd. Zo kunnen bewoners  gezellig met elkaar de laatste dagen van het jaar in de warme huiskamers van Woej doorbrengen. 

In  De Plint kun je deelnemen aan allerlei activiteiten zoals, schoonheidsverwennerij, een spelletjesmiddag met een sjoelcompetitie, breiworkshops en nog veel meer.

Warme huiskamer

Woej stelt deze winter haar ruimtes open als Warme Huiskamer. De Warme Winter Week is de start hiervan. Hierbij hoopt Woej vooral veel warmte en gezelligheid te kunnen bieden, in tijden waarin er veel zorgen zijn over de stijgende energiekosten. De huiskamers van Woej zijn verwarmd en er is ruimte genoeg om elkaar te ontmoeten.

Samen eten

Tijdens de Warme Winter Week kun je ook lekker en goed eten bij De Plint. De maaltijden kosten € 2,00 p.p. Reserveren = verplicht en je hebt een reservering als je hebt betaald. Reserveren en betalen kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 - 17.00 uur bij De Plint. Wist je dat vrijwilligers alle maaltijden verzorgen? En dat deze vrijwilligers dit met hart en ziel doen voor de bewoners van Noord? Zo hoeft niemand alleen thuis zitten tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Kosten

Alle activiteiten van de Warme Winter Week zijn gratis. De maaltijden kosten 2 euro per persoon.

Aanmelden

Om deel te kunnen nemen aan activiteiten en maaltijden, is het belangrijk dat je jezelf vooraf aanmeld. Het aanmelden voor de Warme Winter Week van Woej kan voor beide locaties via de mail of door te bellen. Voor het hele programma van de Warme Winter Week kan je kijken op de website van Woej

 

Samen eten bij De Plint met de feestdagen