Uitdaging voor jongeren met IT-talent: re_B00tCMP komt naar Den Haag

re-BOOtCMP

Heb jij hacktalent en vind je het leuk om je skills te meten met anderen? Los je graag complexe puzzels op en hou je van digitale uitdagingen? Doe dan de online test voor  deelname aan de re_B00tCMP in Den Haag op zaterdag 13 april 2024.

De re_B00tCMP is een event voor jongeren van 12 tot 25 jaar met interesse in én skills op het gebied van IT. Tijdens het event kun je meedoen met challenges, zoals een potje gamen tegen de politie. Ook zijn er presentaties van bedrijven die op zoek zijn naar mensen met talent op IT-gebied. Hoe zet je je skills op en goede manier in? Hoe voorkom je dat je ze op de verkeerde manier inzet en wat kunnen hier de gevolgen van zijn als je dit toch doet? Dat komt aan de orde bij verschillende presentaties van mensen uit de gaming industrie, de cybersecurity en van de politie.

Meedoen?

Lijkt het je leuk om mee te doen met de re_B00tCMP in Den Haag? Doe dan eerst de online challenge op de website en test je eigen IT-skills. Ben jij goed genoeg? Dan krijg je exclusief toegang tot de re_B00TCMP, de ultieme experience voor hacktalent. Ook je ouders/verzorgers  en docenten zijn welkom. Voor hen is er een speciaal programma.

Meer informatie

Kijk op de website voor meer informatie over het event, het programma en de programma’s voor ouders en docenten.

 

 

re-BOOtCMP