Oudercursus IKEC De Waterlelie feestelijk afgesloten

Dit schooljaar deden 22 ouders mee aan de oudercursus van IKEC De Waterlelie. Ze bespraken allerlei onderwerpen en vragen rondom onderwijs. De ouders zijn zelf niet in Nederland geboren en De Waterlelie wilde graag de samenwerking met deze ouders verdiepen. 

De cursus draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers en de betrokkenheid van de ouders bij de onderwijsontwikkeling van hun kinderen. Mede doordat de kleine kinderen van de ouders werden opgevangen door de Pedagogisch Medewerkers van Vlietkinderen konden de ouders deelnemen aan deze cursus.

Wethouder Bremer proostte mee met een alcoholvrij drankje en sprak haar waardering en respect uit voor de deelname van de ouders aan de lessen. De gemeente heeft de cursus mede mogelijk gemaakt middels subsidie, evenals Fonds1818 en het landelijke project Tel Mee Met Taal.

NT2 docente Bregje Remmelts van Mbo-Rijnland sloot met deze cursus haar werkzame leven af terwijl NT2 docente-in-opleiding Artie Sitaram als vrijwilliger meewerkte aan de cursus. Zij zijn door Brugfunctionaris Suzan de Jong van De Waterlelie en de deelnemende ouders hartelijk bedankt voor hun inzet.