Gezocht: dansers, zangers/zangeressen, rappers en andere artiesten voor een spetterende voorstelling

Flashmob

Heb jij altijd al eens willen meedoen met een voorstelling? Samen met anderen dansen, zingen of rappen op straat, in het park of winkelcentrum? Dan hebben we leuk nieuws voor je! Wij zijn bezig met de voorbereiding van een hartverwarmende flashmob in Leidschendam. De locatie en het tijdstip blijven voor nu nog even geheim. Maar één ding is zeker: het wordt een belevenis om nooit te vergeten!

Je kent flashmobs vast wel van filmpjes op social media. Eén persoon begint plotseling te zingen of te dansen. Al snel volgen anderen. Omstanders reageren eerst verbaasd en verrast. Maar al snel zie je ze glimlachten en meebewegen op het ritme van de muziek. Een flashmob maakt iedereen blij! Hou je van dansen? Of van zingen? Of meer van rap? Of van de combinatie? Geef je dan snel op om aan deze flashmob mee te doen. Iedereen is welkom: jong en oud. Je mag je ook als groep opgeven. We gaan een paar keer oefenen om er samen een onvergetelijke ervaring van te maken.

Opgeven

Wil je meedoen? Stuur dan voor maandag 15 januari 2024 een e-mail naar: Nathalie Batelaan (nnbatelaan@lv.nl) of Mira Moreno (mira.moreno@senw-lv.nl) Zet in je e-mail je naam, hoe oud je bent of je al ervaring hebt met dansen, zingen, rappen of iets anders en wat je wil doen tijdens de flashmob.

Flashmob