Dinsdag 19 september beeldvormende raad, nieuwe bibliotheek

nieuwe bibliotheek leidschendam

De afgelopen jaren is er veel gebeurd rondom de nieuwe bibliotheek in Leidschendam. Tijdens de beeldvormende raad op 19 september 2023 wil het college de gemeenteraad op de nieuwe locatie meenemen in de besluiten tot nu toe.

De afgelopen jaren is er veel gebeurd rondom de nieuwe bibliotheek in Leidschendam. Er is een breed participatietraject geweest waarbij veel inwoners via een vragenlijst, interviews, gesprekken en een tekenwedstrijd hebben meegedacht. De gemeenteraad heeft tijdens de vorige collegeperiode besluiten genomen over hoe de bibliotheek van de toekomst eruit moet zien en budget beschikbaar gesteld.

Tijdens de beeldvormende raad op 19 september 2023 wil het college de gemeenteraad op de nieuwe locatie meenemen in de besluiten tot nu toe. Hoe deze zijn vertaald naar het Voorlopig Ontwerp van de nieuwe bibliotheek op het Fluitpolderplein en de ontdekkingen die tijdens het proces zijn gedaan. Het is dus vooral een terugblik naar wat er tot nu toe is gebeurd. Inwoners zijn welkom om hierbij aan te sluiten.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 19 september 2023
Tijd: 19:30 - 20:15 uur
Locatie: Bibliotheek Leidschendam, Fluitpolderplein 12 in Leidschendam


Tijdens deze sessie zijn naast de raadsleden ook de wethouder, medewerkers van de gemeente, de architect, de directeur van de bibliotheek en leden van de externe klankbordgroep aanwezig.

 

nieuwe bibliotheek leidschendam