World Cleanup Day in Leidschendam-Noord

Zaterdag 16 september is het World Clean Up Day. Dit is de grootste jaarlijkse opschoonactie in de wereld. Er doen 180 landen aan mee. Ook in Leidschendam-Noord vinden er die dag activiteiten plaats. Zo is er bij SenW een demonstratie koken op inductie. Bewoner Walter Schijf organiseert een opschoonactie in Prinsenhofpark.

Komende decennia stappen we in Nederland over op duurzame warmte en elektriciteit. Aardgas is dan niet meer de belangrijkste brandstof voor warmte in huis. Dat betekent onder andere dat ook bewoners van Leidschendam-Noord over moeten stappen op elektrisch koken. Een duurzaam en goedkoper alternatief. Om bewoners van Leidschendam-Noord kennis te laten maken met koken op inductie organiseert SenW een kookdemonstratie. Bewoners leren verschillende gerechten klaarmaken en eten die samen op. Dat is niet alleen gezellig, maar biedt ook ruimte om na te praten en vragen te stellen.

Meer informatie aan aanmelden

De kookdemonstratie vindt plaats op 16 september bij de Dobbelaan 4. Meer informatie volgt via deze website.

Opschoonactie Prinsenhofpark

Rond de klok van 13:00 uur start BPG Prinsenhof onder leiding van Walter Schijf met de jaarlijkse opschoonactie. Iedereen kan meedoen. Wilt u ook meedoen? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Walter Schijf, wjschijf@gmail.com.