Terugblik geslaagde partnernetwerkbijeenkomst 12 oktober 2023

Het was een leuke en afwisselende bijeenkomst op 12 oktober bij het ’s-Gravendreef College.

Kredietbank Nederland en Stichting Studielokalen verbonden zich als partner aan het programma Sterk voor Noord. We hebben nu 35 partners die zich sterk maken voor kansengelijkheid; een betere toekomst voor de inwoners van Leidschendam Noord. We zijn blij dat we deze uitdaging met elkaar aanpakken.

Met een tevreden gevoel hebben we teruggekeken naar de activiteiten van de afgelopen maanden. Met als hoogtepunt de Doe mee weken! in de maanden juli en augustus. We hebben een film getoond met een terugblik naar de vele activiteiten (meer dan 100!) die tijdens deze weken zijn georganiseerd. Bekijk het hieronder.

Speeddate sessies

Om elkaar nog beter te leren kennen zijn partners met elkaar in gesprek gegaan door middel van speeddate sessies.. Dit verliep wat chaotisch en de gesprekken waren bij de wissel nog lang niet klaar.Er zijn zeker nieuwe contacten opgedaan, die de potentie hebben om uit te groeien naar mooie samenwerkingen!

Na een heerlijke maaltijd, waarbij de gesprekken gewoon voortgezet werden, hebben we geluisterd naar het inspirerende verhaal van Stichting Nieuwlander, Samuel Tekeste. Zijn enthousiaste verhaal met een vleugje humor sprak velen aan. Wekijken of we hier een follow-up aan kunnen geven.

We kijken terug op een goede bijeenkomst en danken alle aanwezigen voor hun enthousiaste deelname!

De data voor 2025 zijn ook al bekend: 21 maart 2024 en 7 november 2024. Noteert u ze alvast in uw agenda? De inloop is weer om 16.00 uur!