Warme Winterweek bij Woej

Ook dit jaar organiseert Woej de Warme Winter Week tussen Kerst en Oud en Nieuw voor de inwoners van Leidschendam-Voorburg.

Op 27, 28 en 29 december worden er in de wijk- en dienstencentrum De Plint activiteiten en maaltijden georganiseerd. Zo kunnen bewoners  gezellig met elkaar de laatste dagen van het jaar in de warme huiskamers van Woej doorbrengen. 

In  De Plint kun je deelnemen aan allerlei activiteiten zoals, schoonheidsverwennerij, een spelletjesmiddag met een sjoelcompetitie, breiworkshops en nog veel meer.

WARME HUISKAMER

Woej stelt deze winter haar ruimtes open als Warme Huiskamer. De Warme Winter Week is de start hiervan. Hierbij hoopt Woej vooral veel warmte en gezelligheid te kunnen bieden, in tijden waarin er veel zorgen zijn over de stijgende energiekosten. De huiskamers van Woej zijn verwarmd en er is ruimte genoeg om elkaar te ontmoeten.

KOSTEN

Alle activiteiten van de Warme Winter Week zijn gratis. De maaltijden kosten 2 euro per persoon.

AANMELDEN

Om deel te kunnen nemen aan activiteiten en maaltijden, is het belangrijk dat je jezelf vooraf aanmeld. Het aanmelden voor de Warme Winter Week van Woej kan voor beide locaties via de mail of door te bellen. Voor het hele programma van de Warme Winter Week kan je kijken op de website van Woej

Wijk- en Dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7