Voorlichting over depressie

Op maandag 29 januari start om 15:30 uur een voorlichtingsbijeenkomst over depressie in Sportcomplex De Fluit in Leidschendam. Deze bijeenkomst is voor mensen die zich depressief voelen en die willen weten hoe je dit herkent en hoe je daarmee omgaat. Iedereen uit Leidschendam-Voorburg is welkom.

Tijdens deze bijeenkomst ontvangt u informatie over hoe u depressie herkent, wat u er tegen kunt doen en u ontvangt tips. Daarnaast is een ervaringsdeskundige aanwezig die zijn eigen ervaringen deelt en hoort u meer over de diverse cursussen en trainingen op het gebied van psychische gezondheid in 2024. De organisatie is in handen van het programma Sterk voor Noord en GGZ Rivierduinen.

Wat is een depressie?

Een depressie is een aandoening die de stemming en de gevoelens raakt. Als u eraan lijdt, kunt u zich erg somber voelen. U verliest uw interesse in de mensen en de dingen om u heen en kunt niet meer echt genieten. Als de gevoelens van somberheid langer dan 2 weken duren, is het zaak actie te ondernemen in de vorm van preventie of behandeling. U kunt dan het beste contact opnemen met uw huisarts.

Samenvatting

Wat: voorlichtingsbijeenkomst over depressie

Datum: maandag 29 januari 2024
Tijd: 15:30 tot 16:30 uur
Locatie: Sportcomplex De Fluit, Fluitpolderplein 1 2262 ED in Leidschendam
Kosten: geen
Aanmelden: niet nodig


Neem voor meer informatie contact op met:

Pascal Diependaal, ervaringswerker bij GGZ Rivierduinen
Telefoon: 06 5775 4835
E-mail: p.diependaal@rivierduinen.nl

Janice de Jager, adviseur ervaringsdeskundigheid bij GGZ Rivierduinen
Telefoon: 06 2706 3090
E-mail: j.dejager@rivierduinen.nl


Onderschrift foto:
📸: Freepik: 11198885

Sportcomplex De Fluit, Fluitpolderplein 1, Leidschendam