Samen in actie voor Noord

Donderdag 28 september is er een speciale actie in Leidschendam-Noord. Op deze dag zet de gemeente zich extra in om de leefbaarheid in de wijken Prinsenhof, Amstelwijk en De Heuvel te verbeteren. Ook Avalex, Vidomes, Woej , Sport & Welzijn en werkbedrijf De Binnenbaan doen mee.

Een leefbare wijk is een wijk waar het fijn en veilig is om te wonen en te werken. En waar buurtgenoten zich met elkaar verbonden voelen. Buurtbewoners én organisaties zoals gemeente, woningbouwverenigingen en welzijnsorganisaties zorgen er samen voor dat een wijk fijn en veilig is. Daarom trekken zij op 28 september samen op en gaan met elkaar de wijk in.

Ben je benieuwd wat er gebeurt op deze speciale dag? Kom een bakkie drinken en laat je bijpraten! Er rijdt de hele middag een koffiekar door de wijk waar je een gratis koffie kunt komen halen en je vragen kunt stellen over de leefbaarheid van de wijk en de actie. En heb je ideeën om Noord fijner en veiliger te maken? Lever je idee in bij de ideeënbus bij de koffiekar. Je kunt daar ook in gesprek met medewerkers van wijk- en dienstencentrum Woej die je verder kunnen helpen als je een idee hebt.

Hier vind je de koffiekar:

Fluitpolderplein van 13:00 tot 14:00 uur
Winkelstraat Prinsenhof van 14:00 tot 15:00 uur
Winkelstraat De Heuvel van 15:00 tot 16:00 uur

Leidschendam-Noord