Opening QR-FIT beweegroute

QR-FIT paal

Opening QR-FIT beweegroute in Leidschendam: 22 april!

Kom je samen met andere actieve inwoners meesporten op zaterdag 22 april om 10.30 uur bij Krajicek Playground Prinsenhof? De QR-FIT beweegroutes Leidschendam worden dan officieel geopend. Dankzij de beweegroutes wordt bewegen in de buitenlucht makkelijk en leuk. Iedereen is welkom!

Ook in Leidschendam is het nu mogelijk om 2 beweegroutes te (hard)lopen: 1 van 3,3 km en een iets langere van 5,7 km. Langs beide routes staan paaltjes met QR-codes. Door deze codes te scannen op je mobiele telefoon, krijg je beweegoefeningen te zien die je op je eigen niveau kunt uitvoeren. In Voorburg zijn sinds de zomer van 2022 al twee beweegroutes waar veel gebruik van wordt gemaakt: 1 van 5,2 km en een iets langere van 6,9 km.

Opening op 22 april: kom je ook? 

Tijdens de feestelijke opening op 22 april is jong en oud welkom om mee te bewegen. Samen met een QR-FIT coach lopen we de kortste route. Onderweg doen we - bij de paaltjes met QR-codes - met elkaar de oefeningen. Meedoen is gratis. Aanmelden kan via www.QR-FIT.nl/events

Hoe werkt het?

Download vooraf de gratis QR-FIT app op je mobiele telefoon, dat kan via de groene knop rechtsboven op www.QR-FIT.nl/events. Open vervolgens de app om te zien waar de paaltjes met QR-codes staan. Kom je bij een paaltje, dan kun je de code scannen op je mobiele telefoon. Je krijgt vervolgens in de app op je telefoon een spierversterkende of conditie-oefening te zien. Iedere 24 uur worden de oefeningen vernieuwd. Zo kun je zo vaak als je wil aan de slag met wisselende oefeningen. Daarnaast kun je altijd kiezen uit 3 niveaus: beginner, gemiddeld of ervaren.

 

Krajicek Playground Prinsenhof

QR-FIT paal