Ontmoetingsplekken

Er zijn in de wijk verschillende plekken waar je naar toe kan gaan en andere buurtbewoners kan ontmoeten.
Er zijn koffieochtenden, wandelclubs, taal- en naailessen, kookclubs en nog veel meer. Jonge ouders kunnen elkaar in contact komen en ervaringen uitwisselen, er zijn speelgoed uitleenplekken en nog veel meer. En dit allemaal bij jou in de buurt!

 

De ontmoetingsplekken

De Plint

In De Plint zijn tal van activiteiten van samen koffiedrinken, samen eten of samen bewegen.
Bewoners zijn daar van harte welkom om aan te sluiten bij de activiteiten.

De Loopplank

In Park Prinsenhof ligt De Looplank, een centrale ontmoetingsplek voor ouders, kinderen en jongeren uit de wijk. Vanuit De Loopplank worden diverse activiteiten voor en door de buurtbewoners georganiseerd. Oud en jong, iedereen is welkom in De Loopplank. Het Loopplank-project omvat uiteenlopende activiteiten voor en met de wijkbewoners die plaatsvinden in en rond de cabine en het moestuintjescomplex.

Lees meer over de activiteiten bij de loopplank:

Buurtkamer De Heuvel

De Buurtkamer is een samenwerkingsverband van SenW, Woej en de buurtbewoners van de Heuvel die op woensdag- en vrijdagmiddag aan de Dobbelaan 4 bij elkaar komen. Zij organiseren naast gezellig koffiedrinken en spelletjes doen ook ander activiteiten. Ga een langs om een kopje koffie/ thee te drinken, je bent altijd welkom!

Bakkie Woej in De Heuvel

Naast bakkie Woej in De Plint (iedere maandagochtend van 10:00 tot 12:00 uur), is Woej ook op locatie. Elke woensdagochtend van 11:30 tot 12:30 uur aan de Burgemeester Velthuijsenlaan 244a.

Moedercentrum

Het moedercentrum is te vinden aan de Dobbelaan 4. Hier worden lessen gegeven in naaien, breien en taal aan Arabische vrouwen. Ook worden er themasessie' s georganiseerd over o.a. ratten- en meeuwenoverlast.  Wil je eens kennismaken of ook eens meedoen?

Duijv21

Achter de deur van de Burgemeester van Duyvendijklaan 21 is een gezellige plek waar buurtbewoners uit De Heuvel elkaar kunnen ontmoeten. Kom koffie drinken, meedoen aan de activiteiten die Daniëlle Tan met haar team organiseert. En heb je hulp nodig? Dan kan Daniëlle je verder helpen.
Duyv21 is van maandag tot en met vrijdag open. Je kan op deze dagen van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur binnenlopen.