Volevo

Logo Volevo

Bij Volevo zet je je eerste stappen op het sportveld en blijf je een leven lang fit, voel je je welkom en verbonden, sport je met plezier, haal je alles uit jezelf en maak je je nuttig door samen de schouders eronder te zetten.

 

Logo Volevo

 "Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid vinden we het belangrijk om stageplaatsen mogelijk te maken voor jeugdleden, maar ook voor jongeren van buitenaf"

 

Voorzitter Rob Velders

Over Volevo

We houden van volleybal en halen graag het beste uit onszelf. Als vereniging hebben we de ambitie om niet alleen qua ledenaantal groot te zijn, we willen ook meespelen met de “grote jongens” – de hoogste divisies. We zijn een moderne volleybalvereniging die met de tijd mee gaat en tegelijkertijd koestert wat altijd al goed was.

Veilig sporten

Binnen VOLEVO heerst een sociaal veilig sportklimaat, waar leden veilig kunnen sporten en de persoonlijke grenzen van leden gerespecteerd worden. Wanneer er toch over de persoonlijke grenzen van leden wordt gegaan door anderen heerst er bij VOLEVO een sfeer waarin openlijk over grensoverschrijdend gedrag gesproken kan worden met leden, technisch kader en het bestuur.

Over het programma Sterk voor Noord

Iedereen is welkom bij Volevo! Met o.a. onze jeugdopleiding willen we kinderen met veel plezier leren volleyballen en een goede sportmentaliteit bijbrengen waar ze hun hele leven op kunnen terugvallen. Iedere doelgroep (speeltuin, CMV, C-, B-, A-jeugd, jongens en meisjes, breedteteams en selectieteams) vraagt om een eigen aanpak waaraan de vereniging met veel aandacht blijft werken.

Een sportvereniging is een belangrijk onderdeel van een mensenleven. Het zorgt voor een netwerk, een sociale context en veilige omgeving, persoonlijke ontwikkeling en een gezonde levensstijl. VOLEVO staat midden in de maatschappij.

Meer informatie

Contact: info@volevo.nl 

Sporthal De Fluit

Fluitpolderplein 3

2262 ED Leidschendam

Website: www.volevo.nl