Team wijkagenten uitgebreid

Het team van wijkagenten, basisteam Leidschendam-Voorburg, heeft de nodige versterking gekregen. Hier zijn zij als wijkagenten erg blij mee. De wijk Leidschendam Midden Noord, waar Sterk voor Noord overheen ligt, heeft 3 extra wijkagenten erbij gekregen.

Hier zitten geen onbekende bij:

Herman Binnendijk is binnen de wijk geen onbekende. Hij was al jaren werkzaam in de basispolitiezorg. Zijn kennis van de wijk is onmisbaar en heeft daarom de overstap gemaakt naar de wijkzorg.

Sharon Schouten was werkzaam als wijkagent Leidschendam Zuid. Met haar jaren van ervaring als wijkagent binnen het basisteam is zij de juiste aanvulling met de vrouwelijke kijk, die nog ontbrak.

Dennis Gräper was werkzaam op basisteam Ypenburg-Leidschenveen. Hiervoor heeft hij jaren ervaring opgedaan als wijkagent binnen de gemeente Den Haag. Met zijn gevulde rugzak aan ervaring en kennis is hij de juiste en laatste aanvulling in de wijk Leidschendam Midden Noord.

Kahlil Bots is al werkzaam als wijkagent. Hij is blij met de versterking van dit mooie team.

De wijkagenten streven ernaar om voor de wijkbewoners meer zichtbaar en aanspreekbaar te zijn. Ze willen de drempel om met de politie in gesprek te gaan verlagen en hiermee in de haarvaten van de wijk terecht te komen.
Belangrijke kernwaarden zoals integer, betrouwbaar, moedig en verbindend zijn hierin voor hun belangrijk.

Onze partners in de wijk zijn voor ons van onschatbare waarde. Zonder hun kennis en expertise zou ons werk onmogelijk is. Wij streven ernaar om samen met onze partners in gezamenlijkheid te zorgen voor een betere, veiligere, mooiere wijk.