Even voorstellen Nathalie Batelaan

Nathalie Batelaan

Misschien ben je Nathalie al eens tegengekomen in de wijk. Zij is daar regelmatig te vinden. Ze heeft ruim 9 jaar bij S&W gewerkt en sinds begin 2023 is Nathalie gebieds/leefbaarheidsregisseur voor Leidschendam-Noord. Benieuwd wat zij precies voor jou kan doen? Lees het interview met Nathalie.   

 Wat doet de gebieds/leefbaarheidsregisseur en wat kun je doen voor de bewoners?  

“Het is een gecombineerde taak waarin ik uitgebreid hulp kan bieden bij vragen over bijvoorbeeld een bewonersidee. Ik denk graag mee hoe je een idee het beste uit kunt voeren en ik kan  helpen om vrijwilligers en organisaties te betrekken. Maar ik help ook bij subsidieaanvragen of als je een vraag hebt over de openbare ruimte." 

 Waarvoor kan ik je bellen?   

“Eigenlijk kan je alle vragen aan mij stellen. Van een vraag over het groen in de wijk, als je hulp nodig hebt bij het invullen van een vergunningsaanvraag tot het doorgeven van een schuine lantaarnpaal.” 

 Wanneer en hoe kan ik je bereiken?  

  • Iedere eerste maandag van de maand ben ik  om 14.30 uur te vinden  in de Plint, Prins Frederiklaan 7, Leidschendam  
  • Iedere eerste woensdag van de maand om 10.00 uur ben ik  bij complexbeheerder Satish, Burgemeester Velthuijsenlaan 244a, Leidschendam  
  • Iedere dinsdagmiddag ben ik van 13.00 tot 16.00 uur bij Bridgehome, Dobbelaan 1, Leidschendam   

En je kunt natuurlijk ook altijd een afspraak met mij maken. Ik ben bereikbaar op 06 – 41 18 14 00 of via e-mail: nnbatelaan@lv.nl 

Kan ik echt met al mijn vragen bij jou terecht? 

“Natuurlijk! Ook voor lastigere vragen ben ik bereikbaar, zoals bijvoorbeeld eenzaamheid of een vermoeden van huiselijk geweld. Ik kan je misschien niet altijd zelf verder helpen, maar ik  zorg dat je bij de juiste persoon komt die je hier wel mee kan helpen.”  Voor meldingen over bijvoorbeeld een gevaarlijke stoeptegel, afval en verkeer kan je een melding maken via telefoonnummer 14 070 of via www.lv.nl/probleem-melden. 

Kost het geld als ik een afspraak met je maak?  

“Alle gesprekken zijn gratis. Spreek je nog niet zo goed Nederlands? Ook dat is geen probleem. Ik regel dan een taalmaatje. Of je neemt zelf iemand mee, dat kan natuurlijk ook altijd.”  

Blijft een gesprek geheim? 

“De dingen die bewoners mij vertellen, blijven altijd alleen bij mij. . Als het nodig is om hulp van iemand anders in te schakelen, overleg ik dat altijd eerst met de bewoner zelf, voordat ik externe hulp inschakel. Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen wanneer ze bij mij aan kloppen en niet na hoeven te denken wat ze wel of niet kunnen vertellen.” 

Waar word je blij van?’ 

“Van dit werk :-) Ik kan nu zoveel voor mensen betekenen. Ik vind het belangrijk dat leuke ideeën breed gedragen worden en ik help daar graag bij!”  

Nathalie Batelaan