Geld beschikbaar voor Burendag 2023

buren op een bankje

Wil jij graag een activiteit organiseren op Burendag 2023? Vraag dan een financiële bijdrage aan bij Sterk voor Noord. Je kunt maximaal 150 euro aanvragen.

Zaterdag 23 september is het nationale Burendag. Overal in Nederland organiseren buren activiteiten met en voor elkaar. Het is de perfecte dag om elkaar beter te leren kennen. Een buurt wordt socialer en leuker als buren elkaar ontmoeten.

Activiteit organiseren

Sterk voor Noord moedigt iedereen in Leidschendam-Noord aan om deel te nemen aan Burendag. Daarom ondersteunen we je als je een activiteit wilt organiseren. Of het nu gaat om een buurtbarbecue, een workshop vogelhuisjes maken, een puzzeltocht of een andere activiteit om burendag extra speciaal te maken: jouw idee is welkom!

Aanvragen

Je kunt maximaal € 150 aanvragen, ook voor eten en drinken. Aanvragen doe je door een mailtje te sturen naar burendag@woej.nl. Doe dit wel voor 1 september.

De voorwaarden zijn:
- de activiteit is op zaterdag 23 september
- de activiteit vindt plaats in een van de wijken van Leidschendam Noord (Prinsenhof, de Heuvel en Amstelwijk)
- de activiteit is voor alle bewoners uit Leidschendam-Noord
- de activiteit is duidelijk omschreven: waar wordt het geld voor gebruikt
- als een aanvraag is goedgekeurd, moeten álle bonnen voor de gemaakte kosten worden ingeleverd bij Woej.

Meer geld nodig?

Heb je meer geld nodig? Geen probleem! Ook Vlietwensen kan bijdragen om van jouw idee een succes te maken. Woej kan je hierbij helpen. Ook kunnen ze je ondersteunen bij het uitwerken van je idee of activiteit.

Over Burendag

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de 4e zaterdag in september gevierd. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en ideeën voor activiteiten op de website over Burendag: www.burendag.nl.

 

buren op een bankje